•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú kukorica

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Lefejtjük a szemeket néhány kukoricacsőről, és fövő vízbe tesszük
  2. Kevés főzés után lecsöpögtetjük, majd hideg vízbe tesszük
  3. Egy edényben felfőzzük az ecetet, beletesszük a sót, borsot, szegfűszeget, és a tárkonyleveleket
  4. A kukoricaszemeket befőttesüvegbe tesszük, ráöntjük a fűszeres ecetet és papírral lekötjük
  5. Hűtőben tartjuk
  6. Egy hónap múlva a savanyúság már használható
  7. Helyettesíthetjük vele a capribogyót
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére