•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú sertés pacalleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A pacalt többszörösen megmossuk hideg vízben, egy éles pengéjű késsel jól megtisztítjuk, nagyobb szeletekre vágjuk és bő vízbe főni tesszük
  2. A sertés csontokkal vagy egy darab marhacsonttal együtt, pár órán keresztül főzzük úgy, hogy az edényt nem fedjük le
  3. A forrástól számított egy óra elteltével hozzáadjuk a megtisztított zöldségeket és a ketté vágott hagymát
  4. Amikor a pacal megpuhult, kivesszük a levesből, szeletekre vágjuk, majd tányérra helyezzük és a ráöntjük a levet, amelyben főtt
  5. A savanyú sertés pacallevest ízlés szerint sózzuk, illetve ecettel savanyítjuk, és tojássárgájával tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére