•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Savanyú szív

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A szívet alaposan megtisztítjuk, megmossuk és csíkokra vágjuk
  2. A hagymát apróra felkockázzuk és egy kevés olajon üvegesre pirítjuk, majd beleszórjuk a szívet és együtt átforrósítjuk
  3. Felengedjük annyi vízzel, amennyi épp ellepi, sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük és addig főzzük, amíg megpuhul (kuktában kb
  4. 3/4 óra)
  5. Ezután a tejfölből és a lisztből készült habarással besűrítjük és beletesszük a mustárt (ezzel már nem szabad sokáig együtt főzni, mert elveszti pikáns ízét)
  6. Párolt rizs köret illik leginkább hozzá
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére