•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Serpenyős lazac lencsesalátával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A saláta elkészítéséhez: egy tálban összekeverjük a lencsét, a paradicsomot, az uborkát és a hagymát
  2. Egy kis tálban alaposan összedolgozzuk az olajat, az ecetet, a citromlevet, a kakukkfüvet és a citromhéjat
  3. A lencsesalátát csak közvetlenül tálalás előtt forgatjuk össze az öntettel
  4. A lazacot fekete borssal ízesítjük, és mindkét oldalát lefújjuk az olívaolajjal
  5. Felhevítünk egy nagy serpenyőt, és a halszeleteket – először bőrükkel lefelé – oldalanként 3 percig, illetve az ízlésünknek megfelelő ideig sütjük

#okostipp A lencsesalátát tányérokra merjük, és minden tányérra egy szelet lazacot teszünk. Citromgerezdekkel díszítjük, zöldsalátát kínálunk hozzá.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére