•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sertés szűzérme gránátalma szósszal

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tojásfehérjét ízlés szerint összekavarjuk a fűszerekkel
  2. Megmossuk a húst és befűszerezzük
  3. Egy hőálló edénybe olajat teszünk, beletesszük a húst és egy alufóliával letakarjuk
  4. A tálat 35 percre beteszük a sütőbe, azután levesszük a fóliát és további 25 percre visszatesszük sülni
  5. Gránátalma szósz: a magokat jól kipréseljük, majd leszűrjük a levét
  6. Mikor kész a hús, a tepsiben maradt levet leszűrjük és egy serpenyőben felforrósítjuk
  7. Felöntjük balzsamecettel, hozzáadjuk a gránátalma levet és a mézet
  8. Kis tüzön főzzük, amíg az megvastagszik és elfő a fele

#okostipp Hagyjuk, hülni a húst, majd felszeleteljük, egy tálba tesszük és ráöntjük a szószt. A sertés szűzérme gránátalma szósszal receptet Pica ajánlotta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére