•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sertéshúsos gyros tzatzikival

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Az 50 dkg csíkokra vágott húst kevés olajon előpirítjuk, majd a sertéscsíkokhoz hozzáadjuk a tasak tartalmát és gyakran megkeverve 5-10 perc alatt készre pirítjuk.
  2. Salátával, krumplival és mártással tálaljuk.
  3. A mártás elkészítéséhez a 2 dl kefírhez keverünk egy alaposan megmosott és vékony csíkokra vágott 1/2 kígyóuborkát.
  4. Finomra vágott fokhagymával, kaporral és őrölt borssal ízesítjük és a fogyasztásig hűtőben tartjuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére