•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sertéspörkölt alma körettel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A disznóhúst 3 centiméteres csíkokra vágjuk, saját ízlés szerint vastagabb vagy vékonyabb sávokba és olajban kisütjük
  2. A meghámozott almákat feldaraboljuk és megpirítjuk
  3. Egy fazékba delikátos vizet teszünk főni
  4. Amikor a hús megsült, hozzáadjuk az almát és annyi delikátos vizet, hogy az ellepje
  5. A vizet fedő alatt hagyjuk elfőni
  6. Ha kész van, hozzáadjuk a felszeletelt fokhagymát, s levesszük a tűzről
  7. Díszíthetjük oliva bogyóval

#okostipp A húst és az almát elhelyezzük egy tálcán és pár percre hagyjuk hűlni, majd ízlés szerint hozzáadjuk a joghurtot.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére