Slambuc

Hozzávalók
  • 10 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és 2-3 cm-es kockákra vágjuk, a vöröshagymát megpucoljuk és durvára aprítjuk, a szalonnát és a kolbászt felkockázzuk, vagy karikázzuk.
  2. Bográcsban, vagy egy mély edényben olajat hevítünk, beletesszük a vöröshagymát és a szalonnát, majd amikor megpirultak, belerakjuk a pirospaprikát, a burgonyát, valamint annyi vizet öntünk hozzá, amennyi ellepi.
  3. Ízesítjük ízlés szerint és amikor a burgonya már félig megfőtt, belerakjuk a kolbászt, a tésztát és ismét jó adag vizet adunk hozzá.
  4. Addig főzzük, amíg a tészta is megfő.

#okostipp Friss petrezselyemzölddel megszórva, ropogós kenyérrel tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére