•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Snidlinges spárgakrémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A spárgát megtisztítjuk, 2 cm-es darabokra felvágjuk
  2. A megpucolt, apróra vágott vöröshagymával és burgonyával együtt, kevés vízben feltesszük főni
  3. Sóval, vegamixszel ízesítjük
  4. Amikor megpuhultak a zöldségek, felöntjük 1,5 liter vízzel, majd beleöntjük a kesudió tejfölt, botmixerrel krémesre turmixoljuk, majd összeforraljuk a levest
  5. Amikor lezártuk a levest, hozzátesszük a meleg vizes fürdőben megolvasztott kókuszolajat, és megszórjuk a felaprított snidlinggel
  6.  Pirított kenyérkockával tálaljuk
  7. Fehér spárga A spárgában megtalálható hatóanyagok méregtelenítik a sejteket, elpusztítják a vírusokat, semlegesítik a rákkeltő anyagokat
  8. A kálium segít megszabadulni a felgyülemlett húgysavtól, víztől és ammóniától
  9. A spárgában lévő rostok és nyákanyagok kíméletesen tisztítják a bélrendszert, serkentik a bélműködést és a salaktalanítást
  10. Szaponin-tartalma csökkenti a vérzsírszintet, javítja a vérben a HDL-koleszterin, tehát a „jó” koleszterin arányát, ami a szív és a keringés védelmében játszik fontos szerepet
  11. A spárgában levő vas, réz, C- és B9-vitamin serkenti a vérképződést, javítja az általános közérzetet
  12. A tavasz ízei – Vegán szakácskönyv
  13. Gyógyító növényi ételek c
  14. szakácskönyv (www
  15. nyitottszemmel
  16. hu)      
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére