•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Somlói kehely

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A sütemény végeket mindig elteszem a fagyasztóba, és amikor szükséges kiveszem (a végek általában finom krémesek)
  2. A tejszínt a porcukorral habbá verem
  3. A pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, kakaóport is teszek bele valamint rumot
  4. Majd kihűtöm
  5. A mogyorót megpörkölöm és apróra összetöröm, nem darálom
  6. Amikor kihűlt a puding, összeálítom a kelyhet
  7. Alulra tejszín kerül és puding, erre pedig mogyoró
  8. Tészta darabok, majd ismét tejszín, csoki krém és mogyoró
  9. A tetejét tejszínnel diszítem
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére