Sonkába tekert csirkefalatok bolognai raguban sütve

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Ki mondta, hogy a csirkemell nem lehet szaftos és izgalmas? Mi ebben a receptben füstölt sonkával bolondítottuk meg, majd fűszeres, kolbászos-paradicsomos szafttal koronáztuk meg, végül 20 perc alatt egy igazán ínyenc, extra húsos fogást készítettünk belőle.

Elkészítés
  1. A csirkemelleket 2x2 centis kockákra vágjuk, a sonkát felcsíkozzuk és beletekerjük a csirkemellkockákat.

  2. Az olajon 4-5 percig együtt pirítjuk a kolbászkarikákat a sonkába tekert csirkemellkockákkal, majd hozzáadjuk a MAGGI Húsimádó Bolognai spagetti alapot, a vizet és a sót.

  3. Az alapot elkeverjük a vízzel, majd az egészet 10 percig főzzük és melegében tálaljuk.

#okostipp

Miután hozzáadtuk az alapot, dobjunk mellé félkész gnocchit és egy picivel több vizet, így rögtön körettel együtt tudjuk tálalni.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére