Sonkapástétom

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A füstölt húst megmossuk, a hagymát meghámozzuk. A sonkát a babérlevéllel, a hagymával és a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel együtt hideg vízben feltesszük főni. Kis lángon kb. 1,5 óra alatt puhára főzzük.
  2. A tormakrémhez a tejet felforraljuk. A vajat felforrósítjuk, rászórjuk a lisztet, elkeverjük, és amikor habzik, beletesszük a reszelt tormát. Beleöntjük a forró tejet, simára keverjük, majd félrehúzzuk és hagyjuk kihűlni.
  3. A tarja amikor kihűlt, nem túl finomra ledaráljuk. Összekeverjük a tormás krémmel, a mustárral és a mézzel, a szerecsendióval, a sóval, valamint a borssal ízesítjük.
  4. Főtt tojással, kaláccsal, zöldségekkel kínáljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére