•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sonkás egytál

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk
  2. A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, megcsepegtetjük citromlével
  3. A sonkát vékony csíkokra vágjuk
  4. A rizst megmossuk
  5. A vajat felforrósítjuk, és megpároljuk benne a gombát
  6. Az olajat felforrósítjuk, és üvegesre pároljuk benne a hagymát
  7. Hozzáadjuk a rizst, és kissé megpirítjuk
  8. A gombát, a sonkát belekeverjük, aláöntjük a húslevest, sóval ízesítjük, és fedő alatt kb
  9. 20 percig főzzük
  10. Lefedve még 15 percig állni hagyjuk
  11. Megszórjuk reszelt sajttal, és tálaljuk
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére