sonkás-fokhagymás tészta

Hozzávalók
  • 6 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A tésztát sós vízben megfőzzük.

  2. Kevés olajon megpirítjuk az apró kockára vágott gépsonkát, majd hozzáadjuk a meghámozott és összetört fokhagymát.

  3. Ezeket összepirítjuk, 1 kanál lisztet adunk hozzá, ezzel sűrítjük. Gyorsan összedolgozzuk.

  4. Ezután hozzáadjuk a krémsajtot és a tejszínt, majd sóval, borssal és MAGGI ételízesítővel fűszerezzük. Csomómentesre keverjük a mártást, ha kell kevés vízzel hígíthatjuk.

  5. Mikor megfőtt a sonkás mártásunk, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és összekavarjuk. Tálaláskor reszelt sajttal megszórjuk a tetejét.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére