•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sonkás palacsinta

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Sós palacsintákat készítünk
  2. A palacsintákat a következő töltelékkel töltjük meg: 20 dkg darált sonkát egy apróra vágott főtt tojással, két kanál tejföllel összekeverünk
  3. Ezután a palacsintákat összegöngyöljük, úgy, mint a töltöttkáposztát, és végüket bedugjuk
  4. Lisztbe, tojásba mártva kisütjük, ugyanúgy mint a rántotthúst, de ízlés szerint süthetjük lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatva is
  5. Főzelékhez fogyasztva vagy önállóan vacsorára is kitűnő
  6. A receptet ajánlotta: Lorger Károly, Miskolc
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére