Sonkás, sajtkrémes párnácska

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A mirelit tésztát kiolvasztjuk, és téglalap alakúra nyújtjuk. Hagyjuk kicsit pihenni, ameddig elkészítjük a tölteléket.

  2. A tömlős sajtot összekavarjuk a tejföllel, majd hozzáadjuk a gépsonkát, borsot, egy csipet MAGGI ízvarázst és a szárított kaporlevelet.

  3. A tésztát 5x5 négyzetekre vágjuk, a közepébe helyezzük a tölteléket majd felhajtjuk a sarkait és megszórjuk szezámmaggal.

  4. A párnácskákat előmelegített sütőbe tesszük és ropogósra sütjük. Tartár mártással, paradicsommal tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére