•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sonkás sajttekercs

Hozzávalók
  • 5 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Egy tepsibe sütőpapírt helyezünk, amire ráfektetjük a sajtszeleteket úgy, hogy kissé fedjék egymást. Ráreszeljük a trappista sajtot és 2 percre előmelegített sütőbe tesszük, de éppen csak annyira, hogy a sajtok egymáshoz tapadjanak.
  2. A tojást keményre főzzük, majd a sárgáját kivesszük. A tojásfehérjét apró kockára vágjuk, a petrezselyemzöldet felaprítjuk és a sajtkrémhez keverjük, majd pici sóval és fehérborssal ízesítjük.
  3. A tojássárgáját a vajjal és a mustárral jól elkeverjük, majd ízlés szerinti sóval, borssal ízesítjük.
  4. A sajtlapokra először a tojásfehérjés masszát kenjük rá egyenletesen, majd az egészet befedjük a sonkaszeletekkel. Ezt követően a tojássárgás keveréket kenjük a sonkára és az egészet óvatosan feltekerjük, majd hűtőszekrénybe tesszük.
  5. Éles késsel szeleteljük és pirítóssal tálaljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére