Sonkás tojássaláta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. Előző este áztassuk be a nyers, füstölt sonkát annyi hideg vízbe, hogy ellepje. Másnap bő, hideg vízben tegyük fel főni a MAGGI Ízvarázs ételízesítővel és amikor megfőtt kockázzuk fel.
  2. A tojásokat 8-10 perc alatt főzzük keményre, aztán öblítsük le hideg vízzel. A fokhagymát zúzzuk össze, majd alaposan keverjük ki a majonézzel és a mustárral. Ízlés szerint ízesítsük sóval, borssal és kristálycukorral.
  3. A metélőhagymát vágjuk 1 cm-es darabokra, a salátát vágjuk csíkokra, a paradicsomot és az újhagymát karikázzuk fel, a megtisztított tojásokat szeleteljük fel.
  4. A saláta hozzávalóit keverjük össze és óvatosan forgassuk bele az öntet felébe. A maradék öntetet külön kínáljuk.
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére