•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sonkás vagy parizeres palacsinta

Hozzávalók
  • 1 tojásfehérje1 kiskanál liszt1 dkg margarinszódavíz15 dkg sovány vagy parizer sonka
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A sonkát vagy a parizert vágd fel apró darabokra, majd a liszthez keverj 1-2 kanál szódavizet, és jól felvert tojásfehérjét
  2. Sűrűbb palacsinta masszát készíts, mint általában, amit aztán egy forró, margarinnal kikent serpenyőben megsütsz
  3. A masszához még lehet vágott petrezselymet vagy kaprot is tenni

#okostipp Tálalás előtt a palacsintákat be lehet locsolni paradicsomlével.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére