•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sonkával töltött gombafejek

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A gombafejeket megtisztítjuk és megmossuk, majd egy vajjal megkent edénybe helyezzük, mindegyik belsö részét megsózzuk, és meghintjük kevés törött borssal
  2. Az 5 dkg vajból, 6 dkg lisztből és a tejből sűrű besamelmártást készítünk, amelyet sóval, törött borssal és pirospaprikával ízesítünk
  3. Belekeverjük az apróra összevágott főtt füstölt húst és a tojássárgáját
  4. A gombafejeket megtöltjük ezzel a töltelékkel, megszórjuk reszelt sajttal, meglocsoljuk olvasztott vajjal, és a sütöbe tolva megsütjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére