•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Spárgás tárkonyos tejszines csirke

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A kicsontozott, lebőrözött csirkecombot apró kockákra vágjuk, az olívaolajban fehéredésig sütjük.

  2. Felengedjük 2dl vízzel, hozzáadjuk a MAGGI ízvarázst és a tárkonyt, majd puhára főzzük.

  3. A hőkezelt spárgát 2-3 cm-es darabokra vágjuk és hozzáadjuk a csirkehúshoz. Még pár percig főzzük, majd az egészet leszűrjük.

  4. A kukoricalisztet kikeverjük a főzőkrémmel, apránként hozzáadagoljuk a főzőlevet, összefőzzük míg sűrű tárkonyos öntetet kapunk.

  5. Végül a penne tésztát kifőzzük, leszűrjük, majd tetszés szerint tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére