•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Spenótos rizsfasírt

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A rizst egy kevés sós vízben 20 percig főzzük
  2. Egy serpenyőben a spenótot egy evőkanál vízben egy percig főzzük
  3. Ezután levesszük a tűzről, hideg vizet töltünk rá, majd lecsöpögtetjük
  4. Egy evőkanálnyi forró olajban a hagymát egy percig pörköljük, majd egy tálban elkeverjük a spenóttal és a rizzsel
  5. Hozzáadjuk a szerecsendiót, a petrezselyemzöldet, és tetszés szerit ízesítjük
  6. Jól elvegyítjük, majd 6-8 gombócot formázunk belőle, és 20 percre hűtőbe tesszük
  7. Ezután minden gombóc közepébe egy sajtdarabkát teszünk, és fasírtformává alakítjuk
  8. Zsemlemorzsába forgatjuk, és 20 percre ismét a hűtőbe tesszük
  9. Végül a maradék olajban 3-4 percig minden oldalát megsütjük

#okostipp Melegen vagy hidegen, zöldségsalátával tálaljuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére