Spenótos tészta halfilével bolondítva

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A halfiléket jól sózzuk be előre
  2. Egy edénybe vagy serpenyőbe tegyünk olivaolajat és fedő alatt mindkét oldalát pároljuk puhára
  3. Ezután vegyük le a fedőt és kicsit pirítsuk meg, majd fordítsuk meg a másik oldalára is
  4. Főzzük meg a makarónit
  5. Elkészítjük a spenótot szokásos módon
  6. Zúzzuk össze a fokhagymát
  7. A spenótot pirítsuk meg egy kevés olajon, majd adjuk hozzá a fokhagymát
  8. Tovább főzzük, miközben folyamatosan kevergetjük
  9. A spenóthoz öntsünk tejszínt vagy tejet, majd sózzuk, borsozzuk és tegyünk bele egy csipet őrölt szerecsendiót
  10.   Vágjuk fel a halat apró darabokra és keverjük össze a spenótfőzelékkel és a tésztával
  11. Készítsünk sajtmártást és keverjük hozzá a makarónihoz
  12. Vehetünk félkész sajtszószt, ami ízletes és nagyon hamar elkészül, vagy elkészíthetjük magunk is

#okostipp Tálaláskor szórjunk rá reszelt sajtot. Nagyon finom halétel!  

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére