•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Stefánia vagdalt krumplifőzelékkel

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A darált húst összekeverjük a fűszerekkel, egy nyers tojással, a vízbe áztatott kenyeret belemorzsoljuk, ha nem állt eléggé össze a masszánk, akkor zsemlemorzsát szórunk bele, majd kézzel az egészet összegyúrjuk
  2. Zsírpapírt terítünk ki, arra rányomkodjuk a darált húsos masszát, majd 3 főtt tojást helyezünk a közepébe, feltekerjük
  3. Sütőben megsütjük
  4. A krumplifőzelékhez a krumplit kockára vagy karikára vágjuk, 2 db babérlevéllel, sóval feltesszük főni éppen csak annyi vízzel, amennyi ellepi
  5. Miután a krumpli megfőtt, kiszedjük a babérlevelet, és a tejfölt 1-2 kanál liszttel összekeverjük pirospaprika hozzáadásával
  6. Mindezt ráöntjük a krumplira, egyet rottyan és már készen is van
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére