•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült báránygerinc palóc burgonyával

Hozzávalók
  • 8 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A húst felszeleteljük, majd olajjal bekenjük.
  2. A körethez a krumplit megpucoljuk és apróra vágjuk.
  3. A szalonnát kiolvasztjuk, majd megfonnyasztjuk a zsírban a vöröshagymát és rátesszük az előkészített krumplit, végül pirospaprikával megszórjuk, majd fedő alatt puhára pároljuk.
  4. Amikor a krumpli félpuhára főtt, hozzáadjuk az ízlés szerinti vágott zöldbabot, valamint a csíkokra vágott háromszínű paprikát.
  5. A zúzott fokhagymával ízesítjük, majd sűrűre forraljuk és tálalásig melegen tartjuk.
  6. A húst grillrácson, vagy serpenyőben világos rózsaszínűre sütjük és a burgonyával tálaljuk, rozmaringgal díszítjük.

#okostipp A húst lehetőleg már az előző napon pácoljuk be. A hús sütésénél vigyázzunk, hogy ne süssük túl, mert kiszáradhat. A kaliforniai paprikából lehetőség szerint mind a három színűt használjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére