•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült fetasajt ruccola- és céklaágyon egészséges összetevőkből

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. A fetát 4 egyenlő részre osztjuk, felmelegített serpenyőben kevés olajon mindkét oldalán 1-2 percig sütjük, sütés közben törjünk rá borsot
  2. Egy bő maréknyi ruccolát tegyük tálra
  3. Pár karika céklát lecsöpögtetve tegyük a salátára
  4. A sült fetát tegyük a céklára
  5. Díszítsük pár csepp olivaolajjal és balzsamecettel   Kecskesajt helyett lehet rá tenni parmezán forgácsot is
  6. Ecetes cékla helyett nyers céklakarikával is lehet készíteni, úgy még egészségesebb
  7. A balzsamecetet serpenyőben forralva besűríthetjük, kellemesebb, selymesebb ízű lesz, néhány csepp citromlével, vagy mézzel keverhető, többféle ízvariáció érhető el
  8.   A sült feta receptet Receptműves ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére