•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült paprikás krémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A paprikákat tepsiben megsütjük és miután kész vannak hagyjuk egy kicsit kihűlni, hogy meg tudjuk őket pucolni
  2. Az apróra vágott hagymát és fokhagymát forró olajban megsütjük sóval, borssal, szárított petrezselyemmel és egy csésze zöldség levessel
  3. Miután lefőtt a leve, hozzáadjuk a kockára vágott paprikát, a megmaradt zöldség levest és a levet amit a paprika eresztett sütés közben
  4. Lefedjük, majd fél órát hagyjuk forrni lassú tüzön
  5. Turmixgéppel összeturmixoljuk majd izlés szerint teszünk még hozzá sót és borsot

#okostipp Melegen vagy hidegen tálaljuk apróra vágott zöldekkel. A receptet Guvi javasolta.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére