•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült paradicsomos krémleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Előmelegítjük a sütőt 200○C fokra
  2. A paradicsomot, paprikát és hagymát egy tálcára helyezzük a hártyával felfele
  3. Összekeverjük az apróra vágott fokhagymát, sót, borsot, kakukkfüvet, a balzsamecetet, 2 evőkanál olívaolajjal, majd gyengéden a zöldségekre öntjük
  4. A tálcát a sütőbe helyezzük 45-50 percre
  5. Amikor a zöldségek készen vannak, egy tálban megmelegítjük a 2 evőkanál paradicsompürét
  6. Hozzáadjuk a kész zöldségeket a levével együtt, amit közben eresztett, és nagyon jól összekeverjük
  7. Hozzáadjuk a zöldség levest és még hagyjuk 5-10 percet
  8. Miután felforrt összemixereljük és az egész egy csodálatos krémmé változik amihez lehetőleg friss bazsalikomot adunk
  9. A receptet Guvi ajánlotta
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére