•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült rizs csirkével és sonkával

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A rizst forrásban lévő sós vízben készre főzzük
  2. Közben a csirkemellet és a sonkát széles csíkokra metéljük
  3. A paprikát apróra feldaraboljuk
  4. A póréhagymát hosszában félbevágjuk, majd vékonyan felkarikázzuk
  5. A csiperkegombát felszeleteljük
  6. Teflonserpenyőben a csirke- és sonkacsíkokat a forró olajon megsütjük, sózzuk, borsozzuk, majd kiszedjük
  7. A visszamaradt zsiradékban a paprikát, a pórét és a gombát 5 percig pároljuk
  8. Hozzáadjuk a hús- és sonkacsíkokat, valamint a lecsöpögtetett rizst, és együtt nagy lángon, állandó kevergetés közben átsütjük
  9. Végül 2 evőkanál vizet keverünk bele, cseresznyepaprika-krémmel, szójaszósszal és curryvel ízesítjük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére