•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sült rizsgombóc

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Vegetáriánus
Elkészítés
  1. Főzzük meg a rizst jó alaposan sós, borsos, oregánós, bazsalikomos vízben
  2. (De tehetünk bele bármilyen más fűszert is
  3. Ha friss fűszerlevelet használunk, akkor azt akkor adjuk hozzá, ha megfőtt a rizs) Ha kész, és meghűlt kicsit, tegyük hozzá a sajtot, a tojást, a lisztet (vagy zabkorpát) Forgassuk meg zsemlemorzsában (vagy zabkorpa és szárított búzacsíra 2:1 arányú) keverékében, majd forró (olíva) olajban pár perc alatt süssük aranybarnára
  4. Törlőpapírra téve itassuk fel a felesleges zsiradékot
  5.  

#okostipp Főzelékekhez kínáljuk, de tejszínes mártogatóssal is finom előétel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére