•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sütőben sült parmezános tészta

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A tésztát sós, kurkumás, olajos vízben kifőzzük, leszűrjük
  2. A mártáshoz a finomra vágott vöröshagymát vajban lepirítjuk, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a felaprított petrezselyemzöldet
  3. Liszttel megszórjuk, kicsit megfuttatjuk benne
  4. Felöntjük tejszínnel és a levessel, összeforraljuk
  5. A reszelt sajtokat elkeverjük benne, hozzáadjuk a csíkokra vágott paradicsomot
  6. Végül összekeverjük a mártást a tésztával és az egészben felvert tojásokkal
  7. Az összedolgozott masszát tűzálló tálba rakjuk és sütőben 180 ´C-on 10-15 perc alatt összesütjük
  8. Ha szeretnénk, hogy nagyon ropogós legyen a teteje, szórjuk meg reszelt sajttal sütés előtt

#okostipp Petrezselyemzöld levelével tányéron szolgáljuk fel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére