•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Sütőtökös disznó borda

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Mosd meg a húst, hagyd kicsit puhulni, majd hintsd be sóval
  2. Takarítsd meg és mosd meg a zöldségeket
  3. Szeleteld fel a sütőtököt vékony szeletekre, majd keskeny csíkokra
  4. A póréhagymát és a paprikát is vágd fel kb
  5. 2 cm-es csíkokra
  6. A hússzeleteket szórd meg borssal és őrölt gyömbérrel és süsd mindkét oldalát 5-5 percet 2 kanál forró olajban, amíg szép piros lesz
  7. Amikor a hús megsült, szedd ki az olajból és egy másik tálban fedő alatt hagyd meleg helyen állni
  8. Öntsd bele a maradék olajat a serpenyőbe és párold benne a zöldségeket és a sütőtököt magas tűzön kb
  9. 3 percig
  10. Keverd hozzá az áttört foghagymát, a felaprított metélőhagymát, a szójaszószt és a chilit és közepes tűzön süsd 5 percig
  11. Fűszerezd ízlés szerint sóval és borssal és tálald ezzel a húst
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére