•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szabolcsi töltött almák

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A felkockázott zellert ételízesítős vízben főzzük meg, a burgonyát pedig héjában, sós vízben
  2. A burgonyát megtisztítjuk apró kockákra vágjuk, a zellert leszűrjük
  3. Megvárjuk, amíg kihűl
  4. Ezután felkockázzuk a csemegeuborkát és a gépsonkát, és összekeverjük a kihűlt zellerrel, a krumplival és majonézzel
  5. Az almákat kettévágjuk, magházukat kivesszük, majd amennyire tudjuk, a belsejüket is kivájjuk
  6. A kivágott almarészeket apróra vágjuk és az előzőleg elkészített majonézes-sonkás-zelleres burgonyasalátához keverjük
  7. A félbevágott almákat megcsepegtetjük citromlével és megtöltjük a burgonyasalátával
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére