Szafari melegszendvics

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A gombát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, majd felszeleteljük. A darált csirkemellet kevés margarinon lepirítjuk, hozzáadjuk az előkészített gombát, majd együtt tovább pirítjuk.

  2. A MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alapot elkeverjük 2 dl hideg tejjel és 1 dl hideg vízzel. Lassú tűzön beforraljuk, kevés reszelt sajttal és szerecsendióval ízesítjük.

  3. A kenyérszeletekre halmozzuk a csirkés-gombás ragut, majd bevonjuk a sűrűbbre készített MAGGI Tepsis fortélyok Tepsis húsos burgonya alappal, végül a tetejét meghintjük reszelt sajttal.

  4. Előmelegített sütőben aranysárgára sütjük.

#okostipp

Hozzávaló ital: fűszeres ízű és zamatú harmonikusan kerek Tramini.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére