Szalonnás-hagymás krumplisaláta

  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások
Nemcsak energiadús, laktató téli vacsora lehet, nyári grillezéskor a húsok kísérőjeként is működik ez a pikáns krumplisaláta.
 
Elkészítés
  1. A burgonyát annyi vízben tesszük fel főni, amennyi éppen ellepi, hozzáadva a MAGGI Ízvarázst is.

  2. A szalonnát serpenyőben megpirítjuk, beleforgatjuk a hagymakarikákat, de ekkor már nem pirítjuk tovább.

  3. A burgonyát, ha megpuhult, leszűrjük, elkeverjük a szalonnakockákkal, azok kisült zsírjával és a lerétegezzük a hagymakarikákkal. Meglocsoljuk a citromlével, óvatosan átforgatjuk. Langyosan tálaljuk.

#okostipp

A burgonyát salátának mindig úgy főzzük meg, hogy figyeljünk arra, ne főzzük túl, ne essenek szét a szeletek.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére