•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szányas hús becsinált

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Mosd meg a húst és hagyd fedő alatt egy órát főni a szárnyas aprolékkal
  2. Vedd ki a húst és csorgasd le
  3. Készíts lassú tűzön fehér szószt vajból lisztből és tejből
  4. Fakanállal kevergesd folyamatosan
  5. Amikor tejföl sűrűségű lesz hígítsd fel egy kevés leveslével
  6. Ízesítsd sóval és citromlével
  7. Tedd bele a csirkeaprólékot, a szárnyakat, a nyakat és a fejet és lassú tűzön főzd össze őket kb
  8. 10 percig
  9. Készülhet akár pulykából is

#okostipp Szervírozd melegen darált zöldséggel.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére