•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szardellás ravioli

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A lisztkupacba krátert formázunk, beleütjük a tojást, megsózzuk
  2. A tojást lassan felverjük benne és folyamatosan adagoljuk hozzá a lisztet
  3. Ha szükséges pár csepp vizet adunk hozzá
  4. Legalább 5 percig gyúrjuk, majd fél órára a hűtőbe tesszük
  5. A gombákat megpároljuk
  6. A szardella húsát összetörjük, egy kis citromlével és tk
  7. vajjal elkeverjük
  8. Adunk hozzá egy kanál petrezselyem pestot (házilag készítettem, a zöldséges húspogácsa receptél megtalálod)
  9. A tésztákat vékonyra nyújtjuk (tésztagéppel könnyebb), 2 csíkra vágjuk (kb
  10. 6 lap), kis kupacokba teszünk rá a pástétomból
  11. Vízzel megkenjük a tészta szélét és a másikat ráhelyezzük, összenyomkodjuk a töltelék körül
  12. Levágjuk a 6 lapot
  13. Persze készíthetjük úgy is, hogy 2x6 db négyzetet vágunk ki, és az egyikre tesszük a tölteléket a másikkal befedjük és összenyomjuk a széleit
  14. Lobogó húsalaplében 15 perc alatt kifőzzük
  15. Megmossuk a rukkolát
  16. Megolvasztunk vajat apróravágott fokhagymával

#okostipp Tálalásnál meglocsoljuk a vajjal, és rászórjuk a zöldségeket.   A receptet az Illatok a konyhámból blog szerzője ajánlotta!

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére