Szarvas gerinc ribizlidzsemmel töltött körtével

  • 4 adag
  • Normál elkészítés
  • Húsos fogások
Elkészítés
  1. A pácléhez szükséges alapanyagokat összekeverjük beletesszük a húst, majd egy napot hideg helyen pácoljuk

  2. A sütőedény aljára felkarikázzuk a vöröshagymát és a zöldségeket. Megszórjuk a szétzúzott fokhagymával és a kakukkfűvel. Ráhelyezzük a Maggi húsvarázzsal megszórt szarvas gerincet és szalonnával befedjük, aztán rálocsoljuk a felolvasztott vajat.

  3. Előmelegített sütőben kb 50-60 percig sütjük 180 C fokon.

  4. A húst kivesszük és a megpirult pecsenye levet megszórjuk a liszttel és hozzáadjuk a paradicsom levet, a bort, a barnamártást, a borecetet, a borsot. Felforraljuk és belekeverjük a ribizli dzsemet és a tejfölt, aztán készre forraljuk

  5. A burgonya krokettet forró olajban kisütjük

  6. A körték közepét kivágjuk és megtöltjük ribizli dzsemmel. A hús mellé találjuk.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére