•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Székelykáposzta tepsiben

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. Egy edényben összekeverem az alábbi hozzávalókat: az apróra vágott húst, borsot, az olajat, a piros paprikát, az apróra vágott hagymát
  2. Megsózzuk (mintha pörköltet készítenénk)
  3. Teflon tepsibe tesszük a káposztát, hozzáadjuk a hidegen összekevert pörköltalapot, és fakanállal átforgatjuk
  4. Ráöntünk kb
  5. 2 dl vizet, letakarjuk alufóliával és sütőben másfél óráig pároljuk
  6. Azután levesszük a fóliát, kis ételízesítővel megszórjuk, rátesszük a tejfölt, és még 10 percig ezzel sütjük
  7. Gyorsan, akár előre is elkészíthető, csak a sütési idővel kell számolni
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére