•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szezámmagos afrikai harcsa

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A harcsa darabokat besózzuk, meglocsoljuk citromlével, és félórán keresztül pihentetjük
  2. Közben teflonserpenyőben aranyszínűre pirítjuk a szezámmagot
  3. A haldarabokat beleforgatjuk a lisztbe, a felvert tojásba és a szezámmagba
  4. Újabb félórát szikkadni hagyjuk
  5. A vajat megolvasztjuk, felét beleöntjük egy tepsibe, óvatosan belerakjuk a halat, majd meglocsoljuk az olvasztott vaj másik felével
  6. Közepesen forró sütőben 20-25 percig sütjük
  7. Ez a halétel egfinomabb görög salátával tálalva
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére