•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szezámmagos csirkemell tepsiben

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkemellet hosszú csíkokra vágod, megfűszerezed a fehér borssal, az édes pirospaprikával, a fokhagyma porral, sóval, gyömbérrel
  2. Rátöltöd az olíva olajat és 30 percig pácolódni hagyod a hűtőben
  3. Aztán a csíkokat a felvert tojások és a tejföl keverékébe mártod, majd a szezám magba
  4. Egy tepsit kibélelsz sütőpapírral, arra ráhelyezed a húsokat, a sütőben sütöd, közepes tűzön
  5. Az idő felénél megforgatod, hogy a másik oldala is szépen megpiruljon
  6. Közben elkészíted a szószt is : a tejfölbe belekavarod a fűszereket, a fokhagyma port és a borsot
  7. Ízlés szerint sózod, és hidegre teszed, hogy az ízek összeérjenek

Tipp: A szezámmagos csirkemellet a szósszal, hasáb burgonyával, vagy natúr burgonyával tálalhatod, ízlés szerint. A szezámmagos csirkemell receptjét lorynov ajánlotta.

Szólj hozzá!
 
  • 65 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 130 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 60 perc
  • Könnyen elkészíthető
 
  • 65 perc
  • Könnyen elkészíthető
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat