•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szezámmagos pogácsa

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. Egy tálban összegyúrom a lisztet, a túrót,a  sót, a margarint, az elmorzsolt élesztőt
  2. A bőr nélküli kolbászt félbe, majd negyedbe, majd apró kockákra vágom, és beledolgozom a pogácsatésztába
  3. 10-15 percre a hűtóbe teszem
  4. A hideg tésztát lisztes deszkán kicsit átgyúrom, majd kb
  5. 1½ - 2 cm vékonyra kinyújtom
  6. Pogácsa szaggatóval kiszaggatom, a tetejét felvert tojás sárgájával megkenem, megszórom szezámmaggal
  7. Még negyed órán keresztül kelni hagyyom a tepsin, majd forró sütőben 160 fokon 25-30 perc alatt megsütöm
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére