•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szilvamártásban sült csirkeszárny

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirke szárnyaknak a végét levágom a többi részét mosás után besózom
  2. A ketchupot egy edénybe teszem, hozzáadom a cukrot, a szilvát, és összeturmixolom az összes hozzávalót
  3. Egy edénybe teszem, a citrom levét is hozzáadom, majd 10-15 percig összefőzöm
  4. A csirke húst egy kis sütőedénybe teszem, és a szilva pácba beleforgatom, a maradékot pedig ráöntöm a húsra, fóliával letakarom és szép sötét bordóra megsütöm
  5. Rizzsel tálaltam
  6. Ha a ketchup erős, akkor nem kell hozzá külön csipős szósz
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére