•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szilvás vadas

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A vörösbort öntsd a szilvára, add hozzá a fahéjat és hagyd ázni 12 órán keresztül
  2. A vöröshagymát, a zellert és a sárgarépákat tisztítsd meg és szeleteld fel
  3. Majd a másik hagymát is tisztítsd meg, dörzsöld be sóval és borssal és süsd meg minden oldalát forró olajban
  4. Add hozzá a felszeletelt zöldségeket, süsd még egy keveset, majd öntsd rá a paradicsompürét, illetve a csontlevest is és főzd 1,5 órán keresztül közepes lángon
  5. Ezután tedd bele a húst, illetve a szilvás szószt  és főzd 30 percig
  6. Vedd ki a húst és a szilvát, majd egy sűrű szűrőn passzírozd át a szószt
  7. Sózd, borsozd, a mártást pedig öntsd a húsra
  8. Díszítsd szilvával és tálald sós burgonyával
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére