•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

SZIVÁRVÁNY-SASLIK

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
  • Húsos fogások

Hozd le a szivárványt a tányérodba ezzel az egyszerű és gyors recepttel!

Elkészítés
  1. A gyors páchoz keverjük el a MAGGI Grill fűszerkeveréket az olajjal és a mézzel.

  2. A felkockázott csirkemellet tegyük a pácba és hagyjuk állni kb. egy órára. Ha időnk engedi, akár egész éjszakára a pácban hagyhatjuk.

  3. Amíg a hús pihen, a zöldségeket apróbb darabokra vágjuk és megkenjük egy kevés olajjal.

  4. Amikor már eleget pihent a hús, feltűzzük a nyársra a zöldségekkel együtt, a szivárvány színeinek sorrendjében (vörös, narancssárga, sárga, zöld, sötétkék, lila).

  5. Az így elkészített nyársakat sütőpapírra fektetve, félidőben megforgatva készre sütjük, kb. 25-30 perc alatt, és még melegen tálaljuk!

#okostipp

Ha félsz attól, hogy nagyon kiszáradnak a zöldségek, a nyársra húzás előtt érdemes lehet átkenni őket egy kis olajjal. Az elkészült nyársakat zöldsalátával kínáljuk. 

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére