•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Szűzpecsenye rétestésztában sütve

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A szűzpecsenyét megtisztítjuk (a felületén lévő hártyát lefejtjük), sózzuk, borsozzuk, és kevés forró olajban elősütjük (2-3 perc)
  2. A kolbászhúshoz a sertéslapockát ledaráljuk, a hozzávalókkal jól elkeverjük, sózzuk, borsozzuk
  3. A sütőt 200°C-ra (gázsütő 3
  4. fokozat) előmelegítjük
  5. A kihűlt, elősütött szűzpecsenyét 1 cm vastagon bevonjuk a kolbászhússal
  6. A rétestésztát laponként nyirkos konyharuhára tesszük úgy, hogy az egyes rétegeket olajjal megcsepegtetjük
  7. A kolbászhússal bevont szűzpecsenyét a tészta hozzánk közelebb eső részére tesszük, és a konyharuha segítségével feltekerjük
  8. Olajjal megkent tepsire helyezzük úgy, hogy a tészta hajtása a hús alatt legyen
  9. A tetejét is megkenjük olajjal, és az előmelegített sütőben 20-25 perc alatt pirosra sütjük
  10. Amikor elkészült, a tepsiből vágódeszkára emeljük ki, éles késsel felszeleteljük
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére