•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tarhonyaleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A kockákra vágott szalonnát süssük ki
  2. A zsírján pirítsuk meg a tarhonyát, majd adjunk hozzá az apróra vágott vöröshagymát
  3. Folytassuk a pirítást, amíg a hagyma megüvegesedik, ekkor keverjük hozzá a lecsót, szórjuk meg pirospaprikával, sózzuk, esetleg borsozzuk, adjuk hozzá a kisült szalonnát, valamint a megtisztított, kis kockákra vágott burgonyát
  4. Amikor mindez összemelegedett, öntsük fel 1,5 liter meleg vízzel, és főzzük puhára
  5. Tálalás előtt megszórhatjuk még egy kis finomra vágott zellerzölddel is
  6. A lecsó természetesen helyettesíthető friss zöldpaprikával és paradicsommal is
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére