•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos csirkeragu leves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. A csirkefarhátakat 3-4 darabra vágjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, a hagymát apróra, a bőrkéket vékony csíkokra vágjuk, a krumplit pedig négyfelé szeleteljük.
  2. 3 liter vízben feloldjuk a Maggi Tyúkhúsleveskockákat.
  3. Megfuttatjuk a felaprított hagymát, majd hozzáadjuk a húsdarabokat és sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük.
  4. 10 percig pirítjuk, majd felöntjük a 3 liter leveskockából készült vízzel.
  5. Hozzáadjuk a zöldségeket, a krumplit, a gombát, a bőrkét, majd tárkonnyal, sóval, borssal ízesítve tovább főzzük.
  6. Miután minden megpuhult, hozzákeverjük a főzőtejszínt is és jól kiforraljuk.

#okostipp A szalonnabőrke elhagyható, de jó kis füstölt ízt ad a levesnek.

Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére