•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos csirkeragu leves (Bio)

Hozzávalók
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldbor (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio tel
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál (bio teljes liszt
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiő zöldborsó
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiő fehérrépa
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiő sárgarépa
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiőr csirkemell
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio t tejföl
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiőrl vöröshagyma
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU LEVES (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes kiő fokhagyma
  • TÁRKONYOS CSIRKERAGU (egészségesebb összetevők)1/2 csirkemell filé (bio, vagy szabadtartású)1 nagyobb, vagy 2 kisebb sárgarépa (bio)1 kisebb fehérrépa (bio)1 fej vöröshagyma (bio)1 marék zöldborsó (bio)1 gerezd fokhagyma (bio)1 evőkanál liszt (bio teljes leves
  • 4 adag
  • Könnyen elkészíthető
Elkészítés
  1. 1
  2. csirkemellet apró kockára szeljük2
  3. répákat felkarikázzuk3
  4. felkockázott hagymát kevés olajon, csipet sóval, borssal üvegesre párolunk4
  5. rádobjuk a csirkemellet és pároljuk amíg enyhén kifehéredik5
  6. beletesszük a répákat, borsót6
  7. felöntjük (tisztított) vízzel, bőven fedje el az összetevőket7
  8. csipet tárkonnyal fedő alatt főzzük8
  9. összekeverjük a tejfölt a liszttel és 2 evőkanál (tisztított) vízzel9
  10. ha a zöldségek megfőttek, lehúzzuk a tűzről a lábost és belekeverjük a tejfölt10
  11. újabb csipet tárkonnyal összeforraljuk a levestPraktikák:- lehet hús nélkül is, csak zöldséggel is nagyon finom- ha nincs fehérrépa helyettesíthető egy darabka zellerrel is- a tejfölt és a lisztet egy nagy bögrében szoktam összekeverni kevés vízzel, rögtön miután felöntöm vízzel a levest, így csomómentes lesz mire használni kell- a tejfölös keveréket csak úgy szabad belekeverni forró ételbe, hogy a lábost a tűzről lehúzzuk, majd a bekeverést követően újra mehet a tűzre   A receptet Receptműves küldte
  12. Köszönjük!
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére