•  
  •  
  •  
  •  
  •  
3,0

Tárkonyos csülökleves

Hozzávalók
  • 4 adag
  • Normál elkészítés
Elkészítés
  1. A füstölt csülköt alaposan megmossuk és hidegvízben feltesszük főni
  2. Ha puhára főtt, akkor kiveszük, kicsontozzuk és apró kockákra vágjuk
  3. A főzőlét ne borítsuk ki, azzal engejük fel a levest
  4. A sárgarépát és a fehérrépát megtisztítjuk, kis kockákra vágjuk
  5. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és kevés étolajon megdinszteljük
  6. Beleteszük a felkockázott zöldségeket és hozzáöntünk kb
  7. 1 litert a csülök főzőléből
  8. Beletesszük a tárkonyt, a citromot és a borsot
  9. Sózni nagyon óvatosan kell, mert a csülöklé általában elég sós
  10. Puhára főzzük, beletesszük a kockákra vágott csülköt, jól felforraljuk
  11. A tejszínhez hozzákeverjük a tojássárgáját és a leveshez öntjük
  12. Tovább forralni már nem szabad mert a tejszín összemegy
  13. Tálalás előtt kivesszük a citromot
Szólj hozzá!
Nézd te is elsőként Youtube videóinkat
Vissza a tetejére